Led strip warm wit

Led strip warm wit die een gezellig en sfeervol licht geven. De kleur temperatuur is 2700 Kelvin en is traploos trillingsvrij dimbaar. Wat betreft de dimmer is er keuze uit verschillende modellen: met afstandsbediening, draadloos, muur dimmers en snoer dimmers.

 

Led strip set warm wit
Led strip set warm wit
Losse warm wit led strip
Losse warm wit led strip

 

Led strip warm wit met dimmer
Led strip warm wit met dimmer
Led strip warm wit voeding
Led strip warm wit voeding
Led strip connector 2 pin
Led strip connector 2 pin
Ledstrip profiel
Ledstrip profiel

 

Stroom verbruik
De strip heeft een laag energie verbruik en zijn verkrijgbaar in twee types, 60 leds en 120 leds per meter. Het stroom verbruik is respectievelijk 5 Watt en 10 Watt per meter. Het verschil zit hem niet in de kwaliteit maar de lichtopbrengst.

Soort verlichting
De 60 leds per meter uitvoering is geschikt voor sfeerverlichting die indirect zorgt voor een goede lichtspreiding. De 120 leds per meter uitvoering kan gebruikt worden als hoofd verlichting, maar natuurlijk ook decoratief.

Stof en waterdicht
Standaard heeft een led strip waarde IP20. Dat wil zeggen, een normale bescherming tegen stoten en dergelijk. Wanneer deze in een vochtige ruimte gebruikt gaan worden moet IP65 gekozen worden. Deze zijn voorzien van een siliconen laag wat inhoudt dat ze spatwaterdicht zijn, er mag dus geen water overheen lopen.
Kijk voor een compleet overzicht van IP waarden op deze pagina.

Op maat
Een led strip warm wit is eenvoudig op maat te maken. Op de strip staat een schaar icoontje vermeld waar deze doorgeknipt kan worden. Bij de 12V uitvoering is dat om de 5 cm en de 24V uitvoering om de 10 cm. Afgeknipte delen kunnen weer gebruikt worden door bijvoorbeeld een koppelstuk te gebruiken.

Makkelijk montage
De strip is voorzien van een 3M plakstrip aan de achterzijde. Hierdoor is deze op vrijwel ieder oppervlak te bevestigen. Ook is het niet nodig te solderen, er zijn diverse aansluit materialen verkrijgbaar waaronder koppelstukken, t-stukken en kruis stukken.

Op zoek naar andere led verlichting, bekijk de uitgebreide pagina’s van Led Verlichting Lampen. Van een design hanglamp, inbouw spots, draadloos tot een bouwlamp, led TL en panelen.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *