Led strips

Met led strips is het mogelijk om de verlichting van uw interieur helemaal naar wens te maken. Dit is mogelijk omdat led strips in verschillende kleuren verkrijgbaar en instelbaar zijn met bijvoorbeeld een afstandsbediening of telefoon.

Niet aan maten gebonden
Doordat ze ook op maat geknipt kunnen worden zijn de toepassingen bijna onbeperkt. Afhankelijk van het model kunnen LED strips tot op 5 cm nauwkeurig geknipt worden.

led strips

Ook is hier geen speciaal gereedschap voor nodig, met een simpele schaar kunnen de meeste LED strips geknipt worden.

Dimbaar
In de meeste gevallen zijn ze ook dimbaar waardoor de lichtsterkte helemaal naar wens ingesteld kan worden.

Makkelijk te monteren
Led strips geven een mooi effect met een hoge lichtopbrengst en door de plakstrip aan de achterzijde zijn ze ook nog eens makkelijk en bijna overal te monteren.

Geen gedoe met speciale lijm, beugeltjes of andere onhandige attributen wat betreft de montage! De meeste fabrikanten gebruiken 3M kwaliteit zodat de plakstrip een lange werking heeft en niet na een paar jaar al los gaat zitten.

ledstrip plakken

Verschillende kleuren
Strips zijn onder andere te krijgen in vaste kleuren waaronder wit, geel, rood, blauw en groen.

Een ander mooi voordeel van deze strips is dat ze ook in RGB en RGBW uitvoering te krijgen zijn waardoor je met een controller zelf de gewenste kleur kan instellen.

ledstrip kleuren

 

Energie zuinig en lange levensduur
Een ander groot voordeel van deze led verlichting strips is dat ze een zeer lange levensduur hebben en zeer energie zuinig zijn.

De energie kosten en dus de stroom rekening zal beduidend lager zijn dan met spaar lampen en de bekende gloeilampen.

Conclusie over led strips

Wat betreft de mogelijkheden met strips zit het wel goed. Op maat te knippen, zelf de helderheid bepalen, geen montage problemen, verschillende vaste kleuren dan wel instelbaar en ook nog eens een lange levensduur en energie zuinig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *