Menu Sluiten

Ledstrips voor in de tuin

Complete led strip sets bestaande uit een led strip, voeding, afstandsbediening en accessoires om ze waterdicht te bevestigen.

Warm wit uitvoering

Zo’n beetje de meest gebruikte uitvoering, geeft een gezellig warm licht. Ideaal voor bijvoorbeeld buiten onder de overkapping of als afscheiding tussen het gazon en de bloemenbakken. De helderheid is instelbaar door middel van de bijgeleverde afstandsbediening.


Helder wit uitvoering

Liever iets meer licht? Gebruik dan de helder wit uitvoering voor een natuurlijke daglicht uitstraling. Mooi voor bijvoorbeeld langs de schutting of gevel verlichting. Deze uitvoering is ook ideaal om verhogingen te verlichten, denk bijvoorbeeld aan opstapjes bij de voordeur of looppaden. Ook deze zijn natuurlijk dimbaar.


Dual white uitvoering

De dual white uitvoering is een makkelijke oplossing als je geen keuze kunt maken tussen helder en warm licht. Met deze complete set kun je zelf, door middel van de bijgeleverde afstandsbediening, zelf kiezen wat het gaat worden.


RGBWW uitvoering

Dit is de meest uitgebreide uitvoering waarbij alle mogelijk kleuren en wit tinten met de bijgeleverde afstandsbediening ingesteld kunnen worden. Geschikt voor bijvoorbeeld toepassingen op een terras of overkapping. Vanzelfsprekend is de helderheid instelbaar.


 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *