Menu Sluiten

Neon led strips

Neon led strips zijn ontworpen om op neonlichten te lijken. Het licht van de LED-tape wordt verstrooid en naar één kant gericht, 90 graden ten opzichte van de richting waarin de SMD-LED’s zijn gericht, door de siliconen die het plastic C-kanaal vullen waarin de LED-tape is ingebed. Met dit ontwerp is het mogelijk om de lichten te buigen op een manier die contra-intuïtief lijkt te zijn voor hoe conventionele LED-strip kan worden gebogen, waardoor men het kan gebruiken om neonachtige zinnen en afbeeldingen te maken.

Neon led strips gaan verder dan conventionele verlichting

Met neon’s aanpasbare en doorlopende LED-strips, die een uitstekende kleurkwaliteit en prestaties biedt zonder zichtbare diodes of pixelvorming, zijn verbluffende accentverlichting, verlichte randen en contouren allemaal haalbaar. Neon is gemaakt van hoogwaardige, lichtbestendige siliconen, is optisch helder en is perfect voor zowel commercieel als residentieel gebruik.

Neon led strips warm wit.

Verkrijgbaar in witte kleurtemperaturen, RGB en RGB+W, met een platte of afgeronde lens.

Neon led strips dual white

Om de sfeer voor de avond te bepalen, zijn neon strips ook verkrijgbaar in twee Dual white kleurtemperaturen en instelbaar wit.

Neon led strips RGB

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *