Menu Sluiten

Parasol verlichting oplaadbaar

Met een parasol verlichting oplaadbaar de warme avonden gezellig en sfeervol door brengen. Complete set met makkelijke en snelle installatie.

De brandduur van deze sets is afhankelijk van de uitvoering. Uitvoering met 2 strips heeft een brandduur van circa 7 uur, met 4 strips is dat ongeveer 3,5 uur, uitvoering 6 strips brandduur 2,5 uur en de uitvoering met 8 strips zal ongeveer 2 uur licht geven op één accu lading.

Op zoek naar andere led strip uitvoeringen oplaadbaar. Kijk dan op de pagina led strip op batterij.

Parasol led strip zijn, zoals de naam al aangeeft, verlichting voor uw parasol. Het wordt bijvoorbeeld toegepast om een tafel onder de parasol voldoende te verlichten. Op de standaard van een parasol heeft de verlichting vaak de vorm van een bol, maar er kunnen ook LED-strips aan het zeil worden bevestigd. Deze led strips moeten waterdicht zijn omdat er af en toe zomerse buien kunnen voorkomen en u wellicht geen tijd heeft om uw parasol even naar binnen te halen.

Waarom zou je parasol verlichting moeten kopen?

parasol verlichting

Het komt regelmatig voor dat er veel schaduw op je valt bij het gebruik van donkere parasols. Natuurlijk heb je voldoende verlichting nodig als je toch dat ene geweldige boek wilt lezen. De verlichting op de parasol is ontzettend handig omdat het erg vervelend is om de hele tijd een leeslamp mee te moeten sjouwen. Misschien wil je ook laat opblijven om spelletjes te spelen en te drinken met je vrienden. Het wordt echter een uitdaging om het nummer op uw kaarten te zien als het donker wordt. Ook in deze situatie is het ideaal dat de parasol verlichting heeft.

Heb je last van schaduw onder je parasol, wil je tot in de nacht blijven gamen of loop je constant tegen de lamp van de parasol aan? Dan is dit zeker iets om over na te denken!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *