RGB led strip

Een RGB led strip welke bestaat uit de kleuren rood, groen en blauw kan alle mogelijke kleuren en dus sfeer combineren. Alleen kan een RGB led strip geen wit combineren, hier is een RGBW uitvoering voor nodig.

Met een led strip is het mogelijk iedere gewenste kleur in te stellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening een warme tint of koele kleur creëren is een fluitje van een cent. Daarbij is het ook nog eens mogelijk de ingestelde kleur te dimmen naar de juiste licht sterkte.

 

Led strip RGB set
Led strip RGB set
Losse RGB led strip
Losse RGB led strip

 

RGB led strip afstandsbediening
RGB led strip afstandsbediening
RGB led strip voeding
RGB voeding
RGB led strip connector
RGB connector
RGB led strip profiel
RGB profiel

 

Toepassingen
De toepassingen zijn eindeloos doordat ze op bijna elk oppervlak te monteren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de onderkant van keuken kastjes, op trap treden, achter de TV, achter een dressoir. Let wel bij montage buiten of in vochtige ruimtes dat de led strip (spat) waterdicht is.

Bediening
Als bediening is er keuze uit een RF of luxe touch afstandsbediening waarmee alles geregeld kan worden. Kleur, licht sterkte en zelfs een effect zoals knipperend, fading, of automatische kleuren wisseling. Tevens is het ook mogelijk te kiezen voor een Wifi bediening. Via een App op de telefoon kunnen dan alle gewenste instellingen toegepast worden.

Montage
Door de plakzijde aan de achterkant van de RGB led strip is het mogelijk deze aan de onderkant van een object te plakken. Omdat de sets volledig plug en play zijn is het niet nodig te solderen. Door de bijgeleverde Nederlandse installatie instructie is de led strip gebruiksklaar in enkele minuten.

Afwerking
Met een profiel is het tevens mogelijk de perfecte afwerking te krijgen. Op die manier is de strip niet meer te zien behalve natuurlijk het licht effect. Strips die te lang zijn kunnen worden afgeknipt, dit staat door middel van een schaar symbool aangeduid op de led strip.

Voor andere led verlichting, klik hier.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *